maanantai 12. joulukuuta 2016

Runebergin suukkoja

Pus pus muruset!


Lauantaina käytiin Kööpenhaminassa neljän ystäväni kanssa. Ensin suunnattiin akvaarioon, joka oli lähellä Kööpenhaminan lentokenttää. Oli kyllä hirveän kiinnostava ja upea akvaario!
Junassa matkalla Köpikseen

I found Dory!

Akvaarion jälkeen oli niin kova nälkä, joten kävimme sitten Burger kingissä syömässä :D Tankkauksen jälkeen lähdimme kohti Amelienborgin linnaa, jossa olikin prinssi oli paikalla. Se huomattiin siitä, että lippu oli nostettu tankoon.

Matkan varrelta otettu kuva

Amalienborgista kävelimme Pienen merenneidon luokse, koska kyllähän se on must see.
Meinasimme mennä myös Tivoliin, mutta sinne oli niin pitkät jonot, ettemme viitsineet jäädä odottamaan. Illalla juhlittiin kahden virolaisen syntymäpäiviä vähän ajoissa :D Saimme perjantain kakut mukaan, joten oli hieman syötävää :D

St. Albanin kirkko


Sunnuntai meni sängyssä löhöillessä ja koulutehtäviä tehdessä.

Tänään tehtiin Runebergin suukkoja, joita täällä kutsutaan lumipalloiksi=Flødeboller. Oli yllättävän helppoja tehdä. Pohja oli mantelimassasta tehty keksi, joka vähän eroaa suomalaisista Runebergin suukoista, jossa on vohvelipohja. Keksin päälle pursotettiin ns. marenki, joka sisälsi sokeria, vettä, glukoosia, kananmunan valkuaista joka oli siis pastöroitu. Kuivamisen jälkeen suukot dipattiin suklaassa ja koristeltiin. Ensimmäistä kertaa pääsi kokeilemaan syötävää kultapaperia. Toi kyllä kivan säväyksen tuotteeseen :)



Viimeinen viikko on käynnistynyt hyvällä mutta haikealla mielellä. Vaikea kuvitella, että viikonloppuna olen jo kotona perheeni luona <3

-Yours truly, Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti